PENSIUNEA POIANA CORNET – MARAMURESUL ISTORIC

Pensiunea POIANA CORNET este amplasata pe şoseaua ce urca spre Pasul Hera (604 m) la aproximativ jumatatea distantei dintre Sighetul Marmatiei si Viseul de Sus, la iesirea din localitatea Rona de Sus si este inconjurata de paduri masive de foioase si conifere.

Va asteapta aici intr-un cadru natural deosebit si un climat prietenos vara si iarna, o cladire dotata cu tot confortul. Pensiunea dispune de 15 camere cu două şi trei paturi dotate fiecare cu baie proprie, cablu tv si internet de mare viteza.

Restaurantul cu 50 de locuri va ofera bucate specific bucatariei maramuresene si ucrainiene precum si o gama larga de retete international. Mancarile traditionale sunt gatite din produse naturale proaspete de la gospodariile taranesti din Rona de Sus si sunt stropite din belsug dupa dorinta cu licori si tarii de-ale locurilor.

sala de conferinte, un bar si o cafenea sunt puse la dispozitia oaspetilor. Terasa cu 200 de locuri este deschisa spre o padure seculara si da farmec meselor de pranz, petrecerilor sau cinelor servite intr-o ambianta si decor de exceptie.

Ce este cel mai important, aici sunteti asteptati de familia Lavruc, care va primeste ca membrii ai familie lor.

Pentru intreaga lor activitate, in slujba turismului romanesc a primit:

DIPLOMA DE MEMBRU DE ONOARE  P.N.A.T

DATE DE CONTACT

www.pensiunea-poiana-cornet.ro

        Ionela Lavruc –Manager Pensiune  – tel. +40 767-054.990

        Iulian Lavruc                                          – tel. +40 362-805.444

Previous post PATRONATUL NATIONAL AL AGENTIILOR DE TURISM: “LA MULTI ANI, SANATATE, SI PROSPERITATE “
Next post CASE LA CHEIE SUB CETATE-HARGHITA AM FOST ACOLO