Week-end de munteBlogul de vacante | Blogul de vacante

Week-end de munte

Fiind ultimul week-end liber de planuri din acest an, am decis sa il petrecem frumos la munte, la Predeal; aveam ceva emotii din cauza vremii dar, din fericire, drumurile au fost foarte bine curatate si nu am prins deloc aglomeratie, 2.5 ore la dus si la intors, cu foarte putine masini in trafic.

Am ales un hotel de 4 stele, in special pentru ca avea si facilitati de spa. Incredibil pentru noi, parcarea era plina sambata, abia am reusit sa gasim un loc sa lasam masina. Ne-a placut ca la sosire a venit unul din angajati si a luat bagajele de la masina cu un carucior pana sus in camera; camerele, spatioase, calduroase, cu wi fi de buna calitate (si fara parola). Restaurantul hotelului nu l-am incercat, am preferat sa mergem pana la cabana Trei Brazi, unde am mancat foarte bine. Preturile sunt medii, calitatea serviciului, foarte buna, poate si din cauza ca nu era foarte aglomerat, am avut si muzica live, sala foarte bine aerisita.
Peisajul este superb pana la cabana, iarna s-a instalat bine in zona. Tot in zona, mai exista un restaurant despre care am auzit numai de bine, Cabana Vanatorilor, il vom incerca data viitoare.

Seara am ajuns si in zona partiei, unde copiii se distrau cu sania si cateva lectii de ski. Desi era week-end, mi s-a parut foarte liber; aveam impresia ca Valea Prahovei e mereu full si te umpli de nervi numai cu drumul pana acolo. Din fericire, cel putin acum, a fost fara peripetii de acest gen.

Despre spa: au destul de multe facilitati: piscina cu apa calda, jacuzzi, sauna, masaj-cu programare, si diverse tratamente corporale, si acelea cu programare. Hotelul este foarte usor de gasit, in apropiere de iesirea din Predeal, pe drumul spre Cabana Trei Brazi, pe partea dreapta. Exista si un lounge la parter unde te poti retrage cu prietenii, iar jos, un club, se pare, (se auzea muzica seara, nu as putea spune daca era party privat sau e disco, nu ne-am aventurat sa vedem).
Ce puteti face iarna in Predeal, puteti afla aici.

One thought on “Week-end de munte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>