J’Info Travel Party – 23 de ani de J’Info ToursBlogul de vacante | Blogul de vacante

J’Info Travel Party – 23 de ani de J’Info Tours

La sfarsitul lunii mai, alaturi de invitati speciali precum Roxana Iliescu sau Mbela Nzuzi, clienti si prieteni, J’Info Tours a sarbatorit, la Casa de Lago din Snagov, 23 de ani de existanta pe piata romaneasca. J’Info Tours a fost creata de Carmen si Aurel Pavel in mai 1990, fiind printre primele firme private de turism in Romania.

‘’Astazi am implinit 23 de ani! Glumesc. Astazi se implinesc 23 de ani de cand am infiintat firma J’Info Tours. Firma care in momentul de fata este singura agentie de turism din Romania care si-a pastrat statulul si forma de la infiintarea ei, mai exact din 1990. Nu este usor sa sustii activitatea unei firme pe o durata atat de lunga si mai ales intr-un domeniu precum turismul, care cunoaste de la an la an si de la generatie la generatie, sufera si cunoaste schimbari majore. Ne bucuram ca am ajuns pana aici, ne dorim sa ajungem cat mai departe si sarbatorim in fiecare an, alaturi de clienti fideli si prieteni, existenta agentiei si a tour-operatorului J’Info Tours.’’ – a declarat Carmen Pavel, Presedinte J’Info Tours.

Casa de Lago

Roxana Iliescu si Mbela Nzuzi, gazdele petrecerii, au intretinut atmosfera si oaspetii de la J’Info Travel Party – petrecerea aniversara de 23 de ani – pe terasa vilei Casa de Lago din Snagov. O plimbare cu vaporul pe lacul Snagov, dansuri africane, sampanie, tort si concursuri cu premii substantiale au fost doar cateva dintre surprizele cu care echipa J’Info Tours si-a asteptat invitatii speciali.

‘’Misiunea noastra este sa punem in valoare potentialul romanesc, oferind un standard ridicat al serviciilor. In octombrie 2000, J’Info Tours a semnat un parteneriat cu firma britanica HRG. HRG este lider mondial in „Travel Management”, oferind solutii complete de calatorie pentru companii nationale si multinationale cu vanzari anuale de peste 35 miliarde USD. Pentru a veni in sprijinul oamenilor de afaceri care calatoresc in intreaga lume, J’Info Tours a dezvoltat un departament specializat de Corporate/Business Travel – care satisface cele mai exigente cerinte in turismul de afaceri. Principalul nostru obiectiv este sa satisfacem necesitatile, exigentele si sperantele clientilor nostri.’’ – a declarat Aurel Pavel.

Roxana Iliescu, Carmen Pavel si Mbela Nzuzi

Casa de Lago este un centru special conceput ca situare si dotari pentru intalniri profesionale si evenimente speciale ale companiilor. Intr-un decor natural de exceptie centrul ofera in egala masura, cele mai bune facilitati pentru meetinguri, traininguri si conferinte, dar si pentru relaxare si divertisment. Centrul de training, meeting, conferinte si evenimente speciale Casa de Lago este localizat la 40 de km distanta de Bucuresti, in Silistea Snagovului, vis-à-vis de manastirea Snagov, in apropierea Palatului Snagov si a Centrului Olimpic Roman.

J'Info-Tours-22
J'Info-Tours-03

Echipa Blogului de vacante a fost prezenta la evenimentul aniversar si va aduce cateva fotografii. Locatia deosebita, pe malul lacului Snagov, gradina plina de flori, pontonul, linistea si aerul curat sunt ingrediente care va vor relaxa si binedispune chiar si daca mergeti doar intr-o scurta vizita la Casa de Lago.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>