Happy Tour si Paravion.ro au fost premiate la Gala Premiilor de Excelenta in Turism Blogul de vacante | Blogul de vacante

Happy Tour si Paravion.ro au fost premiate la Gala Premiilor de Excelenta in Turism

  • Happy Tour a luat premiul pentru “Cea mai buna agentie de turism din Romania”, iar Paravion.ro, “Cea mai buna agentie de turism online din Romania”.
  • Premiile au fost castigate in cadrul “Hotel Tourism & Leisure Investment Conference”, cel mai important eveniment autohton dedicat industriei hoteliere.

Pe 24 aprilie 2012, Happy Tour Group, proprietate Ged Capital, a urcat din nou pe podiumul Galei Premiilor de Excelenta din Turism – Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, castigand doua distinctii importante: Happy Tour – “Cea mai buna agentie de turism” si Paravion.ro – “Cea mai buna agentie de turism online din Romania”. In cadrul acestui eveniment au fost premiati cei mai importanti jucatori din turismul autohton si cele mai eficiente si inovative proiecte si concepte din industria ospitalitatii si a turismului din Romania.

Javier Garcia del Valle, Executive Vice President / CEO Happy Tour Group: “Ne bucuram ca atat membrii juriului, cat si romanii care au votat ne-au recunoscut pozitia de lideri si ii felicitam pe toti participantii care si-au depus candidatura in cadrul competitiei nationale din acest an si pe castigatorii de la toate sectiunile. Impreuna, in relatii de parteneriat, dar si de concurenta loiala, am reusit sa impunem o noua tendinta in turismul romanesc – Trendul P.P. (Trendul Performantei Profesionalismului), demonstrand ca standardele occidentale pot sa fie atinse si de multe ori, depasite. Aceste premii valideaza stategia noastra, ne obliga si ne incurajeaza, fiind o reconfirmare a distinctiilor si premiilor nationale si internationale primite de-a lungul anilor de companiile Happy Tour Group. Asa cum bine stiti, Happy Tour, in calitate de reprezentant oficial al FCm Travel Solutions, este singura companie de turism din Romania care a adus in premiera in tara Oscarul turismului mondial –  World’s Leading Travel Management Company in ianuarie 2012, iar Paravion.ro este primul portal de turism din Romania si liderul agentiilor de turism online datorita performantelor echipei noastre, dar si investitiilor permanente in tehnologie, care doar in anul 2011 s-au ridicat la aproximativ 400.000 euro, permitandu-ne sa dezvoltam un site complex cu multiple facilitati si imbunatatiri.

Remus Visan, Deputy Managing Director al Paravion.ro: “Premiul castigat reprezinta pentru noi o recunoastere a investitiilor realizate in 2011 atat in imbunatatirea platformei web cat si in securizarea platilor. Ne bucuram sa fim recunoscuti ca cea mai buna agentie de turism online din Romania, cu atat mai mult cu cat este un domeniu extrem de competitiv si cu o dinamica foarte mare”.

Mai multe informatii despre cei 28 de castigatori gasiti pe site-ul oficial al organizatorilor evenimentului: www.hotelconference.ro.

***

Despre Happy Tour

De 11 ani liderul agentiilor de turism din Romania, Happy Tour a fost infiintata in anul 1996 ca o afacere de familie. La sfarsitul anului 2007, compania a fost achizitionata de GED Capital. In anul 2010, Happy Tour a achizitionat Travel House International si portalul Paravion.ro, fondand agentia Paravion Tour, iar in 2011 a achizitionat Prestige Tours.

Incepand din anul 2011, Happy Tour Group este partenerul in Romania al FCm Travel Solutions – o retea mondiala de companii de turism, prezenta in 75 de tari.

Despre Paravion.ro

Lansata in 2005, Paravion.ro este prima agentie romaneasca de servicii turistice online. Incepand din mai 2010, Paravion.ro face parte din Grupul Happy Tour, liderul companiilor de turism din Romania, integrare care a urmarit dezvoltarea celui mai complex si mai important furnizor de servicii de turism din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>