Cum poti pleca in vacanta visurilor tale jucand pokerBlogul de vacante | Blogul de vacante

Cum poti pleca in vacanta visurilor tale jucand poker

Tot gandindu-ne cum putem pleca in vacanta si cum sa  strangem fondurile necesare, mi-a venit o idee: de ce nu as juca poker online? Am mai participat la cateva jocuri de poker, amator, fara mize pe bani, si m-am descurcat binisor, ceea ce ma duce cu gandul ca nu poate fi asa de greu.

M-am uitat pe siturile de specalitate si mi-a atras atentia un site: www.partypoker.ro.

Situl iti pune la dispozitie, gratuit, un software impreuna cu un trainer de poker virtual, si un sistem de urmarire si de examinare, asa incat sa iti poti imbunatati jocul: Online poker

Poti juca fie la turnee programate, la care trebuie sa te inscrii inainte de a incepe turneul, fie turnee care sunt non-stop si incep imediat cum este un numar stabilit de jucatori la masa. Premiile pot ajunge si la milioane de dolari, dar cred ca cei mai multi au castiguri medii de cateva mii de dolari.

poker

Site-ul ofera intr-o maniera explicita sfaturi despre cum sa joci, ce sa faci, ce sa nu faci la masa de poker, cum sa faci intelegeri la turnee, asa incat sa fii sigur ca poti lua o parte din pot, daca esti printre finalisti; are o sectiune de blog si de intrebari frecvente, care este bine sa fie studiate inainte de a incepe efectiv jocul si de a crea contul.

Situl ofera si posibilitatea de a catsiga bani altfel, prin affiliate marketing; ce mi-a placut este ca are si o sectiune de responsible gaming, cu o lista de intrebari  prin care te poti verifica daca ai ajuns sau nu dependent de jocuri de noroc; ai chiar posibilitatea de autoexcludere, in care specifici perioada in care sa nu fii lasat sa intri in cont, sau o limita de bani pe care sa o pui in cont, intr-o anumita perioada.

Cred ca se pot castiga bani, in timp, din poker online, daca tratezi jocul ca pe un business, daca il faci cu rabdare, daca investesti timp, bani, castigand experienta si controland mereu urmatoarele miscari; e ca un joc de sah, doar cu posibilitati de castig mai mari. E o alta modalitate de a castiga  sume de bani, dar implica la fel de multa munca, atentie, rabdare, inteligenta ca si in cazul altor metode; observati ca nu am spus nimic de noroc, pentru ca nu cred ca face parte dintre ingredientele succesului si sa te bazezi pe el, sperand ca il poti controla e cea mai mare greseala care poate fi facuta intr-un joc de noroc:) (observati ironia).

Prin urmare, tot ce ne mai ramane de facut e sa ne hotaram la destinatia de vacanta :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>