Cu tiroliana in week-end la Valea IazurilorBlogul de vacante | Blogul de vacante

Cu tiroliana in week-end la Valea Iazurilor

Daca va intrebati unde ati mai putea scapa de caldura din Bucuresti si sa nu faceti foarte mult pe drum, va recomandam locatia Valea Iazurilor.
Intr-una din zile, am achizitionat mai multe vouchere pentru tiroliana si am ales acest week-end, mai exact, ziua de duminica pentru a vizita locatia.
Centrul de agrement se afla la 25 km de Bucuresti, la iesirea spre Calarasi, in comuna Belciugatele; in functie de locatia unde sunteti in Bucuresti, faceti intre 30-60 minute pana la destinatie.

valea-iazurilor

Am plecat dimineata, asa incat la 9.30, 30 grade afara, eram deja la locatie pentru a ne da cu tiroliana. Cablul are 110 m, traseul e destul de soft, si in mai putin de 1 minut ajungi la celalalt capat al lacului. Partea interesanta este ca nu ai cum sa te intorci inapoi decat pe jos, drum care iti ia cam 5 minute (pe caldura mare nu e tocmai placut). Mai obositor e drumul inapoi la locul de imbarcare, decat alunecarea propriu-zisa. Din ce am inteles, vor sa mai puna inca un cablu, paralel, asa incat sa fie mai usor si mai eficient cand sunt mai multe grupuri.

In afara de tiroliana, ai acces la piscina: 30 ron in timpul saptamanii si 40 ron in week-end, si la sezlonguri. Au si buggy de inchiriat, si te mai poti da cu deltaplanul, avionul sau parapanta, dar trebuie sunat cu trei zile inainte pentru aceste activitati. Poti face zorbing , daca esti fan sa te dai peste cap intr-o bila de plastic in apa, sau pe pajiste.

Complexul e situat in mijlocul campului, e foarte liniste-si poti avea un week-end relaxant in zona (sunt oferite si facilitati de cazare). Daca te pasioneaza pescuitul, ai doua balti la dispozitie, una in care lasi pestele in balta si una in care poti lua pana la 5 kg de peste cu tine. Ca si buget, daca te duci doar pentru o zi, in jur de 100 ron de persoana (piscina, tiroliana, pranz), daca vrei sa stai un week-end, trebuie sa ai pregatiti minim 250 ron (adauga costul cazarii plus inca 2 mese).

Se poate manca la terasa, pestele e foarte bun si proaspat (noi doar peste am incercat, in diverse variante), iar servirea e prompta.
Nu am avut nimic de comentat, mai putin drumul in caldura din momentul in care ajungi la capatul lacului cu tiroliana si trebuie sa te intorci, care devine destul de neplacut dupa 2-3 ture. Aici e loc de imbunatatit. Nu am stat la piscina si nu am incercat zorbing-ul.

Mai multe detalii despre ce ati putea face acolo aflati pe site-ul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>