Concurs: Castigati un city-break la Roma cu Go Travel si CanonBlogul de vacante | Blogul de vacante

Concurs: Castigati un city-break la Roma cu Go Travel si Canon

Nu-i asa ca v-ar placea un city break gratis?

Sub titlul „Regizeaza-ti propria poveste de vacanta!“, concursul desfasurat de agentia Go Travel in colaborare cu Canon premiaza cele mai populare trei poze din vacanta. Fiti pregatiti sa participati in perioada 02 aprilie-23 aprilie 2012.

Cum participati? Intrati pe aplicatia de pe facebook Go Travel si incarcati trei poze din vacanta. Aplicatia va transforma pozele fiecaruia dintre voi intr-un colaj ce poate fi votat de prietenii vostri. Asigurati-va ca veti incarca cele mai interesante poze si veti primi cele mai multe voturi.

Concurs go travel

La sfarsitul campaniei, posesorul colajului care va aduna cele mai multe voturi va castiga un week-end la Roma. Al doilea clasat ca numar de voturi va primi un aparat foto performant Canon Power Shot SX260, care are si functie GPS de urmarire a locatiilor.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre concurs si conditii de participare, pagina dedicata concursului va va lamuri.

Mult succes tuturor participantilor si nu uitati sa votati colajele cele mai interesante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>