A cincea zi din Redescopera Romania – Dobrogea 2011 – Delta Dunarii Blogul de vacante | Blogul de vacante

A cincea zi din Redescopera Romania – Dobrogea 2011 – Delta Dunarii

A doua zi in Delta ne-a dat prilejul sa ne simtim ca niste copii in tabara, incepand ziua cu inviorarea de dimineata sub indrumarea lui Toma, apoi cu o baie la piscina si plimbari cu salupele pe canalele Deltei.

IMG_1585

Eroii celei de-a doua zi in Delta au fost Augustin si Razvan, care au montat o camera video GoPro pe un zmeu si l-au inaltat pe cer, filmand astfel de sus, de la circa 50 m inaltime, peisajul din Delta si salupele noastre.

zmeu

Zmeul a avut si un mic accident la final, cazand in apa, iar camera a continuat sa inregistreze imagini de sub apa, pana la ‘salvarea’ sa de catre conducatorii barcilor noastre.

Dupa un popas la Mila 23, ne-am bucurat inca o data de un apus de soare minunat in Delta.

apus-delta-dunarii

Maine plecam spre Tulcea, iar sambata ne indreptam inapoi, spre casa.

Update: Urmariti montajul video realizat de Razvan – filmarea cu camera atasata de zmeu, filmul este superb!

Delta vazuta din zmeu from trafictube on Vimeo.

Puteti citi toate povestile aici (selectati tab-ul cu Dobrogea si Delta Dunarii). Pentru a fi la curent cu aventurile noastre urmariti-ne pe Twitter pe hashtag-ul
#dinRomania.

Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>