22 ani de J’Info ToursBlogul de vacante | Blogul de vacante

22 ani de J’Info Tours

Pe 29 noiembrie a avut loc la Casa Oamenilor de Stiinta celebrarea a 22 ani de la infiintarea J’Info Tours.

Prin amabilitatea Roxanei Radu de la PR Atelier, blogul de vacante a fost prezent la eveniment. Locatia este perfecta pentru un eveniment de acest gen, cu suficient spatiu pentru a gazdui invitatii.
Am aflat la eveniment ce destinatii de ski mai sunt in top, cat de interesanta e insula Madeira pentru o vacanta activa, m-am distrat copios cu glumele show-ului de stand up comedy, am stat de vorba cu Cezar, care tocmai se pregatea de un mini trip in Tirana:)), am aflat povesti despre Nepal, Bhutan, China, omul acesta e un izvor nesecat de informatii, cred ca as sta 24 ore in sir sa il ascult.
IMAG0017

A avut loc si mult asteptata tombola care a constat in mai multe excursii la pensiunea Valea Argintilor, unde am petrecut si noi in toamna, impreuna cu alti bloggeri de travel.

Premiul doi a fost o excursie de 2 persoane in Egipt iar premiul intai, o croaziera oferita de compania MSC.
Castigatorii si-au luat premiile, cei care nu au fost prezenti, probabil ca au avut o zi de Sf. Andrei foarte frumoasa, la primirea mailului de anuntare a castigarii unui premiu neasteptat:)

La final, am avut parte de un tort si un pahar de sampanie, care au incheiat un eveniment bine organizat.
Multumim J’Info Tours si PR Atelier pentru invitatie si asteptam cat mai multe pachete interesante pentru destinatiile aflate in topul preferintelor turistilor.

One thought on “22 ani de J’Info Tours

  1. Pingback: J’Info Tours Party 2012 | Jinfo tours - obiective turistice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>